Vellykket korpstreff på Elverum kulturskole

Første lørdagen etter vinterferien krydde det av korpsmusikanter på kulturskola. Det var klart for årets korpstreff 4. og 5. mars. Omlag 80 musikanter, hvorav 21 aspiranter, tilbragte helga sammen på Elverum kulturskole. Hernes skolekorps hadde invitert med seg nabokorpsene Elverum barne- og ungdomskorps, Ottestad skolekorps, Åsnes barne- og ungdomskorps, J/H skolekorps, Sørskogbygda skolekorps og Rena skolekorps. Med en positiv gjeng foreldre fra Hernes, EBU som medarrangør og medhjelpere fra alle deltagende korps kom vi vel i havn. Magne Baugerud, Olav Slagsvold og Mona Vestli hadde ansvar for det musikalske. De hadde hentet frem noen morsomme og utfordrende musikkstykker vi jobbet oss gjennom i løpet av helga.

Tilbakemeldingene har vært gode, både på det musikalske og sosiale, og forhåpentligvis har alle fått noen nye venner, og opplevd mestring og samspill som gir ny motivasjon. Med mange små korps i nærområdet mener vi det er viktig å samarbeide, og håper vi ses igjen neste år:)

Helgas happening ble avsluttet med hentekonsert for foreldrene. Det ble servert både samtidsmusikk, tradisjonelle toner, stev og marsj. En smakebit nedenfor… -og på facebook-siden til EBU ligger flere bilder.

Sjefen sjøl, leder i Hernes skolekorps Elin Myhre sammen med aspirantentusiast Mona Vestli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

samtidsmusikk på korpstreff