Velkommen til ny korpssesong!

Da er sommerferien forbi og hverdagen kaller. Velkommen til ny korpssesong. Første korpsøvelse er 30, august kl. 17.45 på Norvang. Kl. 19.00 ønsker vi velkommen til foreldremøte. Vi snakker litt om korpsåret som kommer samtidig som det blir bevertning. 

Semesterplan deles ut på første korpsøvelse. Til og med oktober blir det en del samspill med EBU og Rena fram til «Korps»- forestillingene med Teater Innlandet 25. oktober i Elverum Kulturhus og 29. oktober i Åmot Kulturhus.

Som tidligere annonsert blir det oppstartsseminar i Sälen med EBU og Rena skolekorps helga 2. og 3. september. Seminaret er for både hovedkorps og aspiranter. Vi reiser lørdag morgen og kommer hjem søndag kveld. I tillegg til spilling, blir det bading på lørdag kveld. Det blir med to voksne fra styret, og det er mulig for flere voksne å bli med. Det kan hende vi trenger hjelp til kjøring, så meld fra hvis du kan! Seminaret er kostnadsfritt for musikantene våre – korpset betaler alt som følge av en pengegave i forbindelse med 60-årsdagen til Børre Rogstadkjernet. Hurra for det! Påmeldingsfrist til seminaret er søndag 20. august så skynd deg å meld deg på!

Høstens første oppdrag kommer allerede førstkommende helg. Da er det dugnad i forbindelse med Birkebeinerrittet lørdag 26. august.