Hernes skolekorps inviterer til vårtreff

Hernes skolekorps sin logo i fargerHernes skolekorps har invitert alle nabokorpsene på vårtreff lørdag 14. mars på Elverum kulturskole, og ialt 6 korps har takket ja til å delta. Det blir musikk og moro hele dagen, og det hele avsluttes med en mini-hentekonsert for foreldrene kl. 16.30. Det er sendt ut informasjon til alle foresatte på e-post. Les videre

Juleferie i Hernes skolekorps

julespilling i Hernes skolekorpsDa er vi vel i havn med julekonsert og grøtspising i Hernes skolekorps og vi kan ta en vel fortjent juleferie. På avslutningen i kveld ble det innslag fra både aspirant 1 og 2, storbandet hadde sin debut og hovedkorpset avsluttet med «Deilig er jorden». Les videre

Hernes skolekorps går til filmen

filmklipper - Hollywood nesteDa går vi inn i «filmuka» vår! Førstkommende onsdag er det innspilling av musikken; Dovergubbens hall, så nå er det bare å øve inn de siste detaljene. Det er viktig at korpset er fulltallig denne onsdagen. Aspirant2 får fri (gjelder kveldsøvelsen).

Allerede på lørdag er vi klare igjen – nå med innspilling av musikkvideo. Dette foregår på kulturskola og er for hovedkorps, aspirant2 og storband. Produksjonselskapet Ögat fra Stockholm har ideene klare og gleder seg til å treffe oss. Det blir filmseminar både lørdag og søndag fra kl. 10-18.

Vi ønsker oss noen flere voksne til å hjelpe med organisering av mat og musikanter osv. i helga. Ta kontakt med styret hvis du har anledning til å bidra. Vi tror det kan blir morsomt å følge litt med i kulissene denne helga.