Nyttårskonsert med filmpremiere og rød løper!

Engasjert dirigent på Nyttårskonsert 2015Da er vi vel i havn med årets første konsert! Vi er veldig fornøyde med egen innsats, publikum og at Østlendingen dukket opp og dekket konserten. Det er viktig å få vist frem det vi driver med. En oppglødd og engasjert Hernes-dirigent, for anledningen i nyervervet snippkjole, strålte omkapp med glitter, paljetter og konfetti.

150 tilhørere fikk oppleve halvannen time med feiende flott musikk: Det hele ble åpnet med Champagne-galoppen (H.C Lumbye). På neste nummer, An Der Schønen Blauen Donau (Strauss), deltok ballettdansere fra Elverum kulturskole. Klassiske perler ble fulgt opp av afrikanske rytmer, og vi avsluttet med allsang til Auld lang syne. Dirigentene Magne Baugerud og Ola Mattias Röhndal byttet på å være konferansierer, mens aspirantene ble dirigert av Jon Fredrik Hjemli.

Tradisjonen tro avsluttes konserten med "Pompen" og fyrverkeri.

Tradisjonen tro avsluttes konserten med «Pompen» og fyrverkeri.

Aspirantene var kanskje mest spent på avslutningen. Her skulle «overraskelsesposene» frem, en tradisjon på Hernes skolekorps sine nyttårskonserter. Pomp and Circumstance (E. Elgar) akkompagnert av innendørs fyrverkeri, bursdagsfløyter og ballonger bidro til et verdig punktum, og litt ekstra med ryddejobb, men det var det verdt! Og med mange flinke foreldre som stilte på dugnad, var rydding og demontering unnagjort på snaut en time.

Samarbeidet med Løten skolekorps syns vi har vært veldig trivelig og frister til gjentakelse. Det er inspirerende å spille sammen i storkorpsbesetning.

Ingeborg og Line holdt årets Nyttårstale

Ingeborg og Line holdt årets Nyttårstale

Elverum kulturskole sine ballettdansere bidro med elegant dans til An Der Schønen Blauen Donau

Elverum kulturskole sine ballettdansere bidro med elegant dans til An Der Schønen Blauen Donau