Mjøsfestivalen 2017

Mjøsfestivalen 2017 Hernes skolekorps har vært på Mjøsfestivalen i helga! Vi har hatt et vellykket samarbeid med Elverum barne- og ungdomskorps og Åsnes barne- og ungdomsskorps. Det har vært en innholdsrik og fin helg med mye spilling og marsjering. Ikke minst har det vært mye latter og moro sammen på tvers av alder og korps.

Vi har noen flotte musikanter å ha med på tur. Denne gang var vi 11 musikanter og 8 voksne som representerte Hernes. ÅBU var 8 musikanter og 4 voksne, mens EBU stilte med 16 musikanter og 3 voksne! Vi har spilt sammen på oppmarsjer, hatt felles bespisning i Fjellhallen, felles skoleovernatting og felles buss. Vi vil takke EBU og ÅBU for et strålende samarbeid!  Det er nok ikke siste gang disse musikantene møtes.

Neste arrangement for oss nå blir seminar i Sälen sammen med Rena skolekorps i begynnelsen av september. Vel møtt til første øvelse 30. august for alle våre musikanter, og velkommen hvis det er nye eller gamle musikanter som vil være med! Vi trenger påfyll av musikanter.

Uten mat og drikke duger musikanter ikke:)

Flettefine musikanter på Mjøsfestivalen 2017

Inget korpsstevne uten marsjering. Hernes skolekorps, EBU og ÅBU klare for avmarsj

Hernes sine korpsturer er kjent for å inneholde betydelige nedbørsmengder. Årets Mjøsfestival inget unntak. Da er det fint å spille cymbal!