God jul fra Hernes skolekorps

julegrøtserveringOnsdag 14.12 var det duket for avslutning i korpset. Etter en liten julekonsert serverte styret grøt med mandel i, gløgg og pepperkaker til store og små. En hyggelig stund i en hektisk førjulstid.Aspirantene, både nye og gamle, startet konserten med Bjelleklang. De ferskeste aspirantene har kun øvd sammen siden i høst så de imponerte på sin første konsertopptreden. I tillegg fikk vi fine juletoner fra aspirant 2 som i dag kun utgjorde 4 musikanter. Viktig at det gror i aspirantrekkene skal vi holde på korpset vårt:).

Jaime CarruzoKonserten ble avsluttet med en liten avdeling med hovedkorpset. Både engelsk, spansk, svensk og norsk julemusikk sto på programmet i Jaime Carrizo sin siste opptreden med skolekorpset. Det ble et kort, men hyggelig bekjentskap. Med bopel i Langsjøåsen i Trysil ble det fristende med mer jobb i samme kommune, og etter jul blir Jaime dirigent i Trysil Musikklag i tillegg til å jobbe i kulturskolen.

Men korps på nyåret blir det, kulturskolen setter inn sin beste og mest erfarne mann på jobben i en overgangsperiode. Da gjenstår det bare å ønske alle venner og bekjente en riktig god jul og et godt korps år!

Foreløpig semesterplan er sendt ut på e-post og kan lastes ned her: Semesterplan vår 2017.