Fornøyd jubilant etter helgas konsert

Jubileumskonsert i Herneshallen 5.11.2016Da er vi vel i havn med jubileumskonsert sammen med Hernes barnekor og Hernes korforening. Selv om det var god plass i hallen, var stemningen god og tilbakemeldingene positive fra publikum. Moro var det i hvert fall, å gjøre noe sammen.Østlendingen tok også turen, og det var hyggelig. Selv om vi gjerne skulle hatt litt blest før konserten også. Les om konserten her.

Konserten startet med et fellesnummer med alle musikantene i Hernes skolekorps, fra 6 år til godt over førti, så hadde korps og kor sine egne avdelinger før det hele ble avsluttet med tre ABBA-låter og Hernessangen.

Inkludert i billettprisen var både kaffe og kake. Kakene hadde korforeningen vært så vennlige og bake, mens barnekoret bidro med kaffekoking. Ingen sak å stelle i stand til konsert når alle hjelper til! En særlig takk til Velten transport som alltid stiller velvillig opp når scene skal transporteres fra Leiret. Det koster en del å leie Herneshallen, og det krever litt ekstra dugnadsinnsats fra foreldrene, men moro er det å bruke storstua til konsert.

Neste mulighet for å høre deler av Hernes skolekorps blir 1. søndag i advent når Hernes storband spiller julejazz på Norvang etter julegrantenning. Følg med, følg med!