Det nærmer seg jul…

Julenoter…og med det hyggelige julesammenkomster! Først inviterer Hernes Storband, som består av ungdommene i Hernes skolekorps samt noen foreldre, til «Julejazz» søndag 13. desember på Norvang. Konserten starter kl. 17.Dette blir Storbandet sin første konsert – og det er nok en litt nervøs gjeng som entrer scena tredje søndag i advent. I tillegg til Storbandet vil det bli musikkinnslag fra noen ensemblegrupper fra korpset. Inngang kr. 50,- for voksne. Det blir loddsalg og servering i pausa. Sett av 1,5-time denne søndagen til en hyggelig førjulsstund sammen med oss. Vel møtt!

Allerede 16. desember møtes vi igjen på Norvang til tradisjonell juleavslutning. Det blir julespilling, julekos og juleprat for musikanter og foreldre. Denne onsdagen skal våre ferskeste aspiranter få vise seg frem igjen også. De har vært med på korpsøvelsene nå i desember. Tradisjonen tro blir det serveret grøt med mandel i. Publikum, de voksne, får kose seg med pepperkaker og gløgg. Oppmøte til vanlig tid for musikantene, konsert kl. 18.00, og vi avslutter til vanlig tid, ca. kl 19.45.

Rett etter juleferien er det fullt fokus på Nyttårskonserten den 16. januar. Vi starter opp med seminar 9. og 10. januar sammen med Elverum barne- og ungdomskorps. Da er det kort tid igjen til konsert så det er viktig at alle stiller opp.

julejazz