17. mai 2017

Da nærmer det seg! Den dagen i året da alle synes det er flott med korps. Så får vi håpe det bidrar til at folket husker på korpsene resten av året også, for uten musikanter ikke noe korps på 17. mai. 

Program for dagen
Alle musikantene møter i uniform: Blå jakker, svarte bukser, svarte sko og sokker. Husk korpslue! Voksne møter også i uniform så langt det lar seg gjøre.
Aspirantene møter iført svart bukse, svarte sko og sokker, svart korpslue og korpsgenser. Husk noteklype og marsjhefte. (Evt regntrekk til klarinetter)

Musikantene møter kl. 07.30 på Hernes skole for oppvarming, flaggheising og felles frokost. Flaggheising kl. 08.00 på Norvang, korpset spiller. Deretter frokost på Hernes skole.

Aspirantene: Alle aspirantene, både 1. og 2. års, marsjerer i Hernes med instrument. De som vil kan bli med til Leiret – valgfritt med instrument.

Leiret: Bussavgang fra Hernes kl. 09.15. Barnetog starter fra Elvis kl. 10.00. Det blir buss tilbake til Hernes fra torget ca. kl. 11.30.

Hernes: Vi får servert lunsj på Hernes skole når vi kommer tilbake fra Leiret. 17. maikomiteen ordner☺ Hovedkorps og aspiranter spiller i barnetoget som starter kl. 12.15. Korpset spiller med på Nasjonalsangen og Hernessangen på arrangementet i Herneshallen etterpå. Avsluttes med kaker og brus. Husk: Instrumenter pakkes ned før kakespising.

Minner om ekstraøvelse 16. mai kl.17.30-18.30 for alle musikanter. Oppmøte på Norvang. Og nedenfor finner du rekkefølgen marsjmappa:
Gammel jegermarsj
Rødt og Svart (med aspiranter)
Little Champ
Napoleons March (med aspiranter)
Promotion
Olsenbanden
King Size
Get on down
I tillegg må Hernessangen, Nasjonalsangen og Salsa Amigo være med i marsjmappa.

Vi krysser fingre for god vær og ønsker alle en fin 17. mai!
vennlig hilsen styret